Nur Afifah Bt Anuar

Seorang yang simple n sgt3 pramah.. :)

Sunday, January 5, 2014

2013 Vacation Trip

Assalamualaikum wbt.. :)

Hai semua..maaf la tak dapat nak update selalu sejak masuk tahun 3 ni. Serius sangat sibuk tahun ni. Hmm..entah la apa jadi dengan paper final semester ni. argghhhhh...

okay..STOP cerita pasal study kejap. kita release tension sebentar dengan bercerita pasal HOLIDAY!!!
ke lagi stress cerita pasal holiday in the middle of final exam week? Hee..tak kisah la. nak cerita jugak! :D


Oh..sebelum tu..nak ucapkan Selamat Tahun Baru untuk semua. Semoga tahun 2014 ni memberi lebih manfaat kepada kita semua. InsyaAllah..Amin. :)




Untuk tahun 2013 yang lepas, fifah ada pergi 3 holiday besar dengan family. I mean besar tu like more than 2 days laa..sebab kalau holiday yang 2 days and 1 night tu selalu je fifah pergi dengan family. Sebab ayah memang rajin bawak kitorang adik beradik ni berjalan kalau semua ada kat rumah. Yelah..sekarang ni susah nak ada kat rumah serentak..sebab jadual kami adik beradik semua berbeza. Fifah degree, Adham diploma dan Adib yang bongsu tu plak sekolah menengah. So memang susah la kan nak cuti lama bersama.

Bulan September yang lepas fifah and family bercuti ke Penang. Sebab bercuti ke sana..salah satunya adalah adik fifah yang Adham tu ada kat situ. Then sebab ayah dapat voucher bermalam kat Hotel Equatorial Penang masa ayah masuk tournament golf. So enjoy my Penang Holiday photos.


Keretapi Bukit Bendera
At top of Penang Hill

My lovely Ibu and Adham






My Lovely Parents! :)
Kebetulan masa fifah tengah exam midsem..ada plan nak pergi Hatyai. Actually holiday tu pakcik fifah yang rancang..so keseluruhan yang pergi hatyai haritu dalam 40 orang. Ramaikan? biasalah...big happy family. tapi ayah,ibu and adik-adik fifak tak join sebab ada hal lain. So fifah je yang pergi. Enjoy the photos!  






Shopping!!! :)


Thailand = Tomyam Original





Untuk penghujung tahun 2013 pulak..fifah and family bercuti ke Langkawi :)
fifah excited lebih sebab fifah celebrate befday fifah kat sana! :D disebabkan entry ni khas untuk bercerita mengenai holiday..befday nanti fifah buat entry lain. hee...so enjoy the photos!










Langkawi Cable Cab


Dah habis semua album diselongkar..hehe..rasanyer dah boleh stop kat sini kot. Nanti fifah update pasal befday pulok..haha..suka pulak kannn... :D

Wassalam... :)