Nur Afifah Bt Anuar

Seorang yang simple n sgt3 pramah.. :)

Monday, January 30, 2012

kasut + movie!

Assalamualaikum semua. :)

da baper mnnggu tak update blog.
rindu pulak rasenyer nak menaip.hehe..
haa..citer pasal bershopping ni..
nak bagitau sikit la kan..kat mahkota parade melaka tu haa
ada kedai kasut yang memang peeerrrggghhhh!!!!
fifah kalau masuk je kedai tu..mesti rambang mata.



banyak kasut kat situ + disusun rapi mengikut saiz + disusun sepasang semuanya
so kita tak payah la sibuk2 nak panggil akak2 or abg2 kat kedai tu kalau nak try.
and yang paling fifah suka pasal kedai tu.......



akak2 or abg2 kat kedai tu..dia tak ikot ke mana kita pergi nak tanya saiz bape kita nak..
diaorang dok diam je kat tempat cashier tu haa...



memang terasa macam dalam gedung kasut sendiri.



fifah sangat selesa dengan gaya macam tu.
yela kan..kadang2 tu kita bukan nak beli..juz nak tengok2 and try je..
tapi bila de pekerja kedai tu yang dok ikot kemana je kita pegi..
mesti rasa tak selesa kan...so fifah memang sangat setuju dengan cara kedai tu!



kasut kat situ pun up to date tau...
bukannya kasut REJECT or what so ever....
harga pun berpatutan..semuanya bawah dari RM80...



untuk yang ladies punya la.yang men punya fifah tak tengok pulak..
haha..tak sempat tau...kasut ladies pun tak habes tengok..
mana sempat nak tengok yang men punya site kan..heee...





memang enjoy la shopping kat situ...
masa habis final exam sem1 ari tu..fifah teros pegi mahkota parade.
pegi jalan2 kat sana dengan my lovely housemate..jieha :)



then kitaorang sempat la pegi tengok cite MI4:GHOST PROTOCOL
best citer tu..fifah suka sebab fifah da tengok behind the scene cite tu



semua action dalam cite tu tom cruise buat sendiri..
tanpa bantuan dari stuntman!so i love it!



reason yang ialah...fifah memang suka tom cruise pun!dia kan hensem!
lepas yang paling fifah tak tahan tu.......
penaja citer tu...BWM tu...
perghh...memang banyak la kete BMW yang diremukkan....
tengok rasa macam nak nangis je.........nak beli tak mampu..
diaorang boleh pulak pegi remukkan kete camtu...kot proton tak pe la jugak...
huhu...sabar je la......diaorang kaya..boleh la....
haa...da bukak cite pasal pelakon antarabangsa ni..
ada lagi tau pelakon yang wat aksi bahaya sendiri..
antaranya...jackie chan!fifah pun suka semua cite dia!
wah..bleh pulak tetibe nak citer pasal jackie kan..haha
okla semua..fifah undur diri dulu yer..
de keje yang kene settlekan..haha
bye semua...

wassalam.. :)

Tuesday, January 3, 2012

Mood: Exam!!!

Assalamualaikum smua.. :)
ape khabar smua yer?
hope shat2 slalu..InsyaAllah.. :)
fifah ni pn x brape nk shat sgt la..
td ptg bru je kne hujan..bdn ni bknnyer tahan sgt.
ni da slsema..rse mcm nk dmam pn ye jgk..
wlaupn keadaan fifah cmni..msti korg pkir..
yela..da la x shat..tp leh plak update blog2 pg2 buta ni kn..
haa..bkn pe..fifah da teguk nescafe td sbb nk study math..
2 yg mata still sgar lg..

yela..asyik tdo je..study ke mne exam ke mne..
kalu kuiz tu leh la trima gak..ni exam final utk sem1 ni kot...
haih..leh plak fifah wat relaks je..

hmm..nk kate pndi tu tidak ler..
cuma mood nk exam tu lmbat plak timbulnyer..
bile ngadu dgn Mr I..xde mood nk exam lg..
haa..die pn bebel ler..hee..
x sngka syg i tu da pndi bebel..spe la agknyer yg ajr die.. :p
ni fifah still struggle dgn ltihan2 math..

stakat ni phm la..cuma mse yg diambil utk slesaikn 1 soalan tu fifah tgh train utk pndekkan..
so xde la bazir mse..
skng ni pn mata da nmpk no2 dlm bku math tu kcik bsr kcik bsr je..
haih...da la exam ptg ni..kalu tngguh blernyer lg nk study..

NUR AFIFAH BT ANUAR!!!pls sedar!anda da kesuntukan mse ok!
ni la akibatnyer kalu stdy last min..hmm..dr mtrik x ubah2 prangai..
pe nk jd ek??ntah la....
hope smuanya brjln dgn lncar nnti..

jgn la blank ke pe time exam nnti..
byk yg mnaruh hrapan yg tnggi kt fifah ni..
fifah akn cube wt yg trbaek..
InsyaAllah..
doakn yg trbaek utk fifah ek?
fifah pn nk amek ksempatan nk ucpkn gudluck kt smua plaja UTeM..
n jgk utk smua kwn2 fifah yg akn mnghadapi exam..
do your best!i know u can!luv u all so much!

okla..hnya itu coretan fifah utk kli ni..
nnti cte lg k?
mau smbg stdy! :)

wassalam ^_^