Nur Afifah Bt Anuar

Seorang yang simple n sgt3 pramah.. :)

Monday, October 21, 2013

Pencuri - Mark Adam

Assalamualaikum... :)

memang dah lama nak update blog ni..tapi disebabkan kesempitan waktu dan idea menyebabkan fifah membatalkan niat untuk meng'update' blog ni. hee..mohon kemaafan la yer readers..

hari ni fifah nak kongsikan lirik lagu yang menjadi kegilaan fifah lately ni..muahaha..actually most people said that music express your emotions well..so this is what i feel right now! 
hmm..sekarang ni tengah belajar nak jadi pencuri hati orang. hehe..
#ProjekMemikatSuami :)


Lirik Lagu Pencuri - Mark Adam

Jangan tinggalkan auramu
Di sekelilingku
Ia membuat aku termimpi
Mimpikan kita

Jangan biarkan wangianmu
Mohon memahami
Ia melekat di hidung
Yang memenuhi
Di setiap sudut mindaku

Chorus:

Kan ku curi hatimu
Menyamun senyummu
Kan ku culik cintamu
Macam ku larikan lirikmu
Kau tak perasan aku sukamu
Dari dulu lagi
Kau simpan hatiku 
Dari Darjah Satu
Darjah Satu

Jangan senyum bila di depanku
Fokusku tergendala
Kau memaksa aku menutup mata
Tak sempat tutup telinga
Bila kau tertawa

Kan kukembalinya padamu nanti
Bila kita berjanji
Tuk sehidup semati

Chorus:

Kan ku curi hatimu
Menyamun senyummu
Kan ku culik cintamu
Macam ku larikan lirikmu
Kau tak perasan ku sukamu
Dari dulu lagi
Kau simpan hatiku 
Dari Darjah Satu
Darjah Satu
Dari Darjah Satu
Aku suka kamu

hampir keseluruhan lagu ni menceritakan apa yang fifah rasa sekarang ni KECUALI 'dari darjah satu' tu..yelah..fifah tak adalah belajar bercinta awal sangat gitu...masa tu masih budak innocent lagi tau. tak ambil tau pasal hal cintan cintun or budak laki hensem dalam kelas..haha..tak tau kenapa masa sekolah rendah memang tak heran sangat dengan budak-budak laki yang ada kat sekolah tu..mungkin sebab fifah sibuk berceloteh je kot time tu.haha :D 

oklah..itu je yang fifah sempat nak update buat masa ni. InsyaAllah jika ada kelapangan nanti fifah akan cuba update lagi blog ni. Maybe after fifah balik dari hatyai. so..tunggu yer next entry.
#HatyaiVacation

Wassalam... :)